Tystnad

Läsning pågår

Dags för Allt?

Jag har tänkt flera gånger att jag borde läsa Allt av Martina Lowden. Så läste jag hennes recension av Emilie Flygare-Carléns Ett köpmanshus i skärgården i DN och ”borde” blev ”måste”. Det är inte ofta en recensent bara genom sitt sätt att uttrycka sig får mig nyfiken på hennes andra texter, men här lockades jag att vilja läsa både den recenserade boken och hennes egen. Inte illa.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer

  1. Texten under Arianrhod syns inte alls, iaf inte för mig…Trevlig blogg, för övrigt. =)

  2. ”De döda. Tiden. Årtusendens ljusmönster som öppnar sig i våra inälvor.Vår första förälder var en stjärna.” Kan vara min fantastiska syn, kan vara att det står här också. Men visst, den texten skulle kunna bli lite större och texten i kommentarerna skulle kunna förlora sin rubrikstorlek (h1 möts av /h2). Fast det är sådant jag egentligen tycker är bra att ta privat med administratören, om diskussionen om utseendet inte redan hade varit påbörjad.Allt ligger i den där gigantiska ”det här verkar definitivt intressant, det borde man läsa någon gång”-högen för min del.//JJ

  3. Alltid är det något som skrotar. *mutter* ;)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑