Läsning pågår

Kanske ett nyårslöfte

Jag brukar försöka låta bli att avlägga nyårslöften, eftersom jag tycker att det är ganska larvigt att på ett specifikt datum lova saker man ändå inte håller. Men Johanna Ö på Bokhora lovar att ”läsa fler böcker än förra året” och det skulle kanske vara ett lämpligt löfte för mig också. Skåda statistiken.
2002: 92
2003: 91
2004: 107
2005: 89
2006: 101
2007: 85

Visserligen säger sifforna inte så mycket om tiden som har ägnats åt läsning, men jag vet att det har varit alldeles för lite det här året för min smak. Förbannelse över er, nerladdade tv-serier.

3 kommentarer

  1. Pysseltanten

    ”…nerladdade tv-serier”; Jag laddar inte ner, utan köper boxar (svindyrt) – och det går verkligen åt mycket tid då man fastnar i en serie… Men jag lutar mig tillbaka och tänker ”utvidgat textbegrepp” och så känner jag mig ändå rätt nöjd. ;-)

  2. Maria

    Ja, det är farligt med att ha hela serier tillgängliga på en gång, istället för att få ett avsnitt i veckan. Ett till, bara ett till… Jag får väl också trösta mig med ”utvidgat textbegrepp”, haha. ;)

  3. Piret

    Hur fint det maaste kännas att skryta:) Oj vad du är duktig att du läser saa mycket.

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑