Tystnad

Läsning pågår

Hopplöst

Jag är fan hopplös. Jag besökte ett bibliotek för att låna en bok till kursen. Jag gick därifrån med kurslitteratur + Books of Blood av Clive Barker, Broken av Kelley Armstrong och The Powerbook av Jeanette Winterson.

hopplos.jpg

Suck. Som om jag inte redan hade för många biblioteksböcker hemma. Som om jag inte hade en bokhylla full av olästa böcker som glor anklagande på mig. Finns det behandling för biblioteksmissbruk?

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer

  1. Man måste inte läsa dem, ju! Det går bra att bara ta hem dem ett tag och ha dem omkring sig. Det finns ändå en massa böcker i mina hyllor som jag inte har läst, några mer på besök ett tag spelar väl ingen roll.Enda nackdelen skulle väl vara att det är tungt att bära dem fram och tillbaka. Men det är kärt besvär./biblioteksbrukare

  2. Självklart är det trevligt med böcker som inredning. ;) Men det känns rätt löjligt när det säkraste sättet för mig att inte läsa en bok verkar vara att äga den…

  3. Det finns i alla fall ett self-test for literary abuse på http://www.geocities.com/toniaizu/k43.htmlJag har inte undersökt om det finns någon behandling, för jag fick diagnosen ”indicates a severe or chronic ”readaholic” personality. Intervention is seldom effective at this stage.” Så jag gav upp… ;)

  4. Jag är också så där, ett besök på biblioteket resulterar i en hel del böcker, som jag knappt hinner läsa. Sen så har jag en hel hög egna som jag vill läsa någon gång. Jag har en bloo hos aftonbladet. /Camilla

Kommentera

© 2020 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑