Tystnad

Läsning pågår

Radar

Bokguden talade till mig nyligen. (Eller var det kanske konsumtionsguden?) Jag brukar inte besöka Akademibokhandeln i Kista, för jag tycker inte om den, men igår när jag gick förbi sade bokguden sök och du skall finna. Jag lydde motvilligt och se, där låg ju The Helmet of Horror. The Myth of Theseus and the Minotaur av Victor Pelevin i storpocket för halva priset. Tack, tack.

mytprojekt.jpg

Jag funderar på att samla på mig alla tillgängliga böcker från det där mytprojektet, bara för att. Hittills har jag fyra och har läst ytterligare en.

2 kommentarer

  1. Victor Pelevin i Kista? Det har visserligen gått några dagar sedan du var där, men kanske ligger det kvar ett ex till mig också?!

  2. Nej, tyvärr var det det enda jag såg.

Kommentera

© 2020 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑