Läsning pågår

Reaspaning

Jag har kollat igenom rean hos Adlibris och förhandsbeställt. Som vanligt fick jag ihop en hög för runt 1500 spänn, men strök ner den till 300. Detta blev kvar:

Complete Poetry – Oscar Wilde
Best of Robert E. Howard, Volume I – Robert E. Howard
Female Chauvinist Pigs: Women and the Rise of Raunch Culture – Ariel Levy
Penelopiaden – Margaret Atwood
Sarah – J T Leroy

Jag funderar på Umberto Ecos Om skönhet också och i några kataloger har jag sett Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist och Skumtimmen av Johan Theorin.

SF-bokhandelns reautbud verkar tråkigt i år, men det kan ju dyka upp något skoj i butiken som inte finns i katalogen. Annars köper jag nog The Legend of Drizzt Collector’s Edition för mitt presentkort.

Och så ska jag såklart besöka Perssons som har flyttat från Sollentuna centrum. Undrar om de kommer överleva på sin nya plats. Jag tvivlar men hoppas.

(Sedan verkar det ju kul med böcker som Understanding Foucault, Daughters of Abraham: Feminist Thought in Judaism, Christianity, and Islam, Pamela in the Marketplace: Literary Controversy and Print Culture in Eighteenth-Century Britain and Ireland, Self-Fashioning in Margaret Atwood’s Fiction: Dress, Culture, and Identity eller The Rhetoric of Character in Children’s Literature men tyvärr kan jag inte köpa allt som verkar det minsta intressant.)

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer

  1. Skarsnik

    BRA VAL! Howard är kungen!

  2. pb

    Du missade Hrabal En allt för högljudd ensamhet samt Zamjatin Berättelse om det viktigaste ( Hedengrens katalog )

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑