thedirt.jpg De som läser min dagbok har säkert sett att jag kommer bli tvungen att flytta hem i sommar. Förutom diverse andra konsekvenser får det den intressanta effekten att pengarna jag har sparat till hyrorna i juli och augusti plötsligt saknar fastställt användningsområde. Farligt! Jag menar, det enda jag har lagt pengar på hittills den här månaden är mat och lite onyttigheter och plötsligt blev många tusenlappar tillgängliga igen. Det bästa skulle nog vara att låtsas som att de inte blev det.

För vad gjorde jag igår när jag fick vänta 15 min på tåget och inte hade något att läsa? Jag stegade in på Pressbyrån och köpte en tjock pocket för 69 spänn. Bah. Jag förutser många liknande beteenden den närmaste tiden, om jag inte håller mig i skinnet. Särskilt min ovana att köpa en jävla massa tidningar och dyra tidskrifter, som jag ändå knappt läser, riskerar att vakna till liv igen.

Mötley Crüe-biografin The Dirt blev det, förresten. Mycket supa, knarka, ha problem och bete sig idiotiskt och ändå har jag inte kommit till de riktigt grisiga delarna ännu.

Andra bloggar om: ,