Tystnad

Läsning pågår

Läspromenad, någon?

I en trappa på Stockholms central såg jag en tjej på väg uppåt med näsan i en bok. Det tyckte jag var roligt. Visst händer det att jag läser samtidigt som jag går (idag läste jag några sidor i Kelly Links novellsamling Magic for Beginners när jag gick hem från stationen), men inte i trappor och inte på centralen i rusningstid. Undrar vad hon läste.

4 kommentarer

  1. Hon måste ha läst nå’t mycket intressant.Jag kan iofs bete mig sådär jag med, med allra största säkerhet även i rusningstid på Centralen. ;)

  2. Tänkte uppdatera min länklista. Hoppas att det är ok att jag lagt till dig i min länklista!

  3. Amoroso – Ja, det är bara trevligt. :)

  4. Hehe, det kan mycket väl ha varit mig du såg. Jag läser och går hela tiden, särskilt i rulltrappor.

Kommentera

© 2020 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑