Läsning pågår

Alternativhistoriska limerickar

Vill ni läsa några roliga texter tycker jag att ni ska kolla in tävlingen på Catahya där det skrivs alternativhistoriska limerickar. Bli gärna medlemmar och visa upp era egna limerickfärdigheter!

(Själv aktar jag mig. Vi höll på lite med rytm och versmått och betonade/obetonade stavelser på kreativt skrivande i våras och jag kände mig lagom trög på just de lektionerna. Jag är fan stavelsedöv, om man nu kan vara det.)

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer

  1. Johan

    Jag var ganska trött när jag startade den där tävlingen och skrev ihop tävlingsutlysningen, vill jag påpeka. :) Jag tycker du också skall bidra! Jag är om inte stavelsedöv så i alla fall -lomhörd, så om man slänger ihop någonting som i alla fall ser ut som om det skulle stämma så kommer jag antagligen lita på att det gör det, hah.//JJ

  2. Maria

    Trötthet kan leda till roliga saker. ;)

  3. Cia

    Det där var det roligaste jag har hört på länge. Stavelsedöv… :D

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑