Läsning pågår

Något att se fram emot

Nu är jag glad. Jag sitter och korrläser Catahyas kommande novellantologi och jag är glad för att jag har läst nästan hälften och hittills tycker jag om allt. Det här blir något annat än den förra antologin, Vinter & hav. Jag tycker om den också, men den är väldigt ojämn. Den har en del bra noveller men också en del sugiga. Den nya är jämnare. Och den är bra.

3 kommentarer

  1. Johan

    Mhm, nu medverkar ju inte jag. :)//JJ

  2. Daniel A.

    Det här ska bli riktigt roligt!(Ska bara ta och läsa Vinter & Hav också. Har börjat!)

  3. Gothique

    Kul att du gillade min novell. Jag är också rätt förtjust i den (om jag får säga det själv ;) ) och var glad när den fick ett ”hem” i Catahyas antologi.

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑