Tystnad

Läsning pågår

Biblioteksbesök II

Baby Jane – Sofi OksanenInlåst och andra noveller – Johanna HolmströmStyggelsen – Amanda HellbergDen högsta kasten – Carina Rydberg+ lite kurslitteratur till Populärlitteratur:Den svenska litteraturen II – Lars Lönnroth & Sven DelblancBrott, kärlek, äventyr. Texter om populärlitteratur – red. Dag HedmanDen stora sömnen – Raymond ChandlerABC-morden – Agatha ChristieLitteraturlistan till kursen kan ni se här (pdf) ifall ni är nyfikna. Jag tror att det kommer bli kul. Lätt att få tag i litteraturen också. ”Den har jag, den har pappa, den har Markus föräldrar…”

3 kommentarer

  1. Hehe, teoritexterna är långt samma böcker som vi hade i Göteborg, dessutom hade vi Dag Hedman som lärare så det var rätt självklart att vi läste hans bok :D Men era romaner erc. verkar dels mycket modernare än våra, det nyaste vi läst var Guillou från 1986.

  2. Ja varför måste alla kurser inom litteraturvetenskap ha antika kurslistor?! :-) Men som sagt, det blir säkert jättekul ändå. Härligt med alla diskussioner och tankar som uppstår!

  3. Johanna Holmström

    23 januari 2009 at 13:37

    Vet du, man blir bara alltid lika glad när man ser att nån verkligen läser ens böcker. Måste bara säga det.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑