Tystnad

Läsning pågår

Bokbloggar.nu

bokbloggarnu.jpg Det känns som att allt jag har gjort de senaste två-tre dagarna är att läsa kurslitteratur och fixa med mitt nya projekt: Bokbloggar.nu. Det är en sida som samlar nya inlägg från ett gäng litteraturbloggar (just nu 30 st) och har länkar till runt 110 bloggar till. Jag har många idéer om mer saker att göra med sidan, men det får bli senare.Ni med egna bokbloggar: spring iväg och anslut er!

3 kommentarer

  1. Åh, kul initiativ!Fast jag känner att min blogg är alldeles för spretig för att vara en renodlad bokblogg, så jag håller mig borta tror jag. :)

  2. Jag lägger till en länk till din ”boknörd”-kategori. :)

  3. Jag ska genast kila dit, även om det då och då landar ett inlägg om annat än böcker hos mig. ;) Vilket fantastiskt initiativ!

Kommentera

© 2020 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑