Tystnad

Läsning pågår

Bokmärken

bokmarke.jpg Bokhora undrar om våra bokmärken. Jag skulle gärna säga att jag använder något fint, men oftast brukar det bli närmaste papperslapp. Ett kvitto, en post it-lapp, en gammalt klotterpapper, ett avrivet hörn från ett kuvert. Men i några böcker har jag Catahya-visitkort som bokmärke. Jag har en bunt som blev över från Kontext i höstas. Några steg upp från från sönderrivna pappersrester.

3 kommentarer

  1. Jag tejpade fast ett sådant visitkort på dörren till garderoben i mina föräldrars gästrum när jag var där i julas. Det såg så tomt ut där, så jag tyckte att det behövdes någonting för att liva upp stämningen.//JJ

  2. Maria

    30 januari 2009 at 16:13

    Haha. :)

  3. Hoppas de blev glada. Om de ens lägger märke till det.//JJ

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑