Tystnad

Läsning pågår

Show me your bokhylla

bokhylla.jpg Förra helgen tog vi hit min bokhylla. Woho! Främst för att vi hade möblerat om och jag ville ha en rumsavdelare för att slippa glo på baksidan av tvn, men också för att det började bli lite väl mycket böcker som drällde överallt utan hylla att bo i.Tyvärr var det inte så många böcker som fick följa med samtidigt. En femtedel kanske, eller en sjättedel. Resten är fortfarande kvar hos mina föräldrar, för det fick inte plats mer i bilen.I översta raden har vi först en ruta med genusrelaterad facklitteratur, och sedan en med blandad facklitteratur. Sedan kommer ”vanlig” skönlitteratur. Sedan en ruta med urban-fantasy-med-tuffa-hjältinnor. Det var inte planerat att den sortens böcker skulle föräras en helt egen plats, men när jag hade plockat in all annan fantasy upptäckte jag att det fortfarande stod en hög med Hamilton/Harris/Huff och gömde sig bakom en kasse, så det fick bli så.bokhylla2.jpg Andra raden är mest fantasy och lite sf och skräck. Tredje raden tillhör Markus, men eftersom han inte fyllde hela snodde jag rutan längst mot väggen till mina biblioteksböcker. Längst ner har jag kursgrejer och tidskrifter. Det finns en del böcker instoppade från andra hållet också, mest slitna fantasypocket.Det skulle vara kul om ni som har kamera också visade era bokhyllor!(Gammal bild på bokhyllan: I min lägenhet för två år sedan. Då fick tydligen alla mina böcker plats i den. Det skulle de inte göra nu.)

19 kommentarer

 1. La upp bilder på mina bokhyllor i höstas, här är länken:http://fantasy03.blogg.se/2008/august/mina-bokhyllor.htmlGillar verkligen din bokhylla. Häftigt att den är öppen rakt igenom. :)

 2. I will show you my bokhylla, later! Den är liksom.. överbelamrad.:D

 3. Daniel, väktaren kommer från Rättvik. Det är en mörksugga. ;)

 4. Ha! Jag har också en mörksugga som håller koll på all skräck och otyg som finns i min bokhylla. Det jobbiga är att den alltid stirrar på en!

 5. Jag skulle inte släppa någonting från Rättvik nära mina bokhyllor.//JJ

 6. Vilken charmig bokhylla! Tack för att du lämnade en kommentar hos mig så att jag hittade hit!

 7. Oj vad kul med bokhyllebilder! Jag är inte hemma förrän om två veckor, men då kanske det kommer bokhyllebilder :)

 8. Jag har också en Expeditbokhylla. :) Men efter moget övervägande har jag valt att magasinera mina böcker hos mina föräldrar, så den innehåller nästan pinsamt lite skönlitteratur. Det är en snygg hylla i alla fall!Kul initiativ med bokbloggar.nu! Har skickat meddelande om att lägga till min blogg nu. :)

 9. Jag visade mina i somras, men ska genast posta om de bilderna. Så smart med en hylla man kan använda från två håll och ha dubbla rader i.

 10. Min bokhylla ser sen förra veckan ut såhär.

 11. Min bokhylla ser sen förra veckan ut såhär.

 12. Underbart att få se folks bokhyllor! Kisar mig till tårar i försök att läsa titlar. Nu har jag lagt upp mina också: http://laziestgirlintown.blogspot.com/2009/02/mina-bokhyllor.html

 13. Vad kul att se era bokhyllor. :)

 14. Hej. Får jag lov att vara med? Älskar att titta i andras bokhyllor och bli inspirerad. Roligt att se allas bilder, tack för att ni visar upp dem. Det här var så kul att jag sprang iväg, lånade en kamera och smög runt och fotograferade första bästa bokhyllor som jag hittade.http://total-urrk.blogspot.com/

 15. Jag har en ny bokhylla, ny organisering av böcker – och nya bilder! The revenge of Mina bokhyllor.

 16. Hi, hi, gillar titeln ”The revenge of Mina bokhyllor. ”

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑