Tystnad

Läsning pågår

Bokcirkel: The Year of our War

Man behöver inte träffas för att ha en bokcirkel. I Catahyas litteraturforum har vi haft bokcirklar flera gånger. Ibland har det gått bra och ibland har det gått mindre bra. Fördelen med forumbokcirklar är att fysiskt avstånd mellan deltagarna inte är något problem. En nackdel är att man inte vet förrän diskussionen drar igång hur många som faktiskt kommer att delta, då de sociala spelregler som gäller när man umgås irl (som att tala om ifall man kommer eller inte) inte gäller på samma sätt.Hur som helst, till den 22 mars är vi några som ska läsa Krigets år eller The Year of our War av Steph Swainston och sedan diskutera den i forumet. Om ni vill vara med är det bara att skaffa boken, registrera er på Catahya och tala om att ni vill delta.

8 kommentarer

  1. Vilken rolig idé! Jag är gärna med, fast en annan gång. :)

  2. Försökte registrera mig en gång. Men det fick jag inte. Fick bara ett mejl som sa att mina adressuppgifter inte stämde. Jag vet väl var jag bor, för bövelen!?

  3. Magnus, det var ju typiskt. Om du försöker igen, skriv det i den extra rutan för meddelande till admin. Dvs. att du har försökt bli medlem förut och fick avslag trots att dina uppgifter var korrekta.

  4. ”En nackdel är att man inte vet förrän diskussionen drar igång hur många som faktiskt kommer att delta, då de sociala spelregler som gäller när man umgås irl (som att tala om ifall man kommer eller inte) inte gäller på samma sätt.”Vilket är ett fenomen jag har retat mig rejält på den senaste tiden. Är det så svårt?

  5. Tydligen, så jag orkar inte reta mig på det. ;)

  6. Låter intressant. Jag har nog inte ork att läsa om boken för att diskutera den (så bra tyckte jag faktiskt inte att den var, även om det var en skoj ide), men jag kanske dyker upp en annan gång. Synd bara att Catahyas forumprogramvara fungerar så illa.

  7. Kolla också bokcirklar.se

  8. Jag tycker att Catahyas forumprogramvara fungerar bättre än nästan alla andra jag har stött på, faktiskt, och då har jag tillbringat rätt mycket tid på väldigt många olika forum.//JJ

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑