Tystnad

Läsning pågår

Kortis

Oj. Jag kollar inte mailen på ett dygn och när jag sedan gör det så har det rasat in över 25 pers till som vill lägga till sina bloggar på Bokbloggar.nu. Kul!Och läsandet då? Jag har läst ut Den stora sömnen (urgh) av Raymond Chandler och ABC-morden av Agatha Christie. Den senare var trevlig. Ikväll ska jag läsa ”Morden på Rue Morgue” av Edgar Allan Poe och ”Det spräckliga bandet” av Arthur Conan Doyle. Till torsdag måste jag dessutom hinna läsa Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson och Den vedervärdige mannen från Säffle av Sjöwall & Wahlöö. Ja, det är deckare som gäller på populärlitteraturkursen just nu.

4 kommentarer

  1. Oh jäklar, här går det undan med bokslukandet. Själv har jag verkligen kommit in i en slö-period. Inte mycket blir läst just nu.Och det går framförallt långsamt, koncentrationen är verkligen inte i topp.

  2. Vilken rolig kurs! Att få analysera såna klassiker.

  3. Åhå, morden på rue morgue och spräckliga bandet hade jag nog tagit ur minnet. De gjorde stort intryck när jag läste dem i tolvårsåldern. Agathas är jag inte säker på att jag läst.Men i övrigt beklagar jag.

  4. L – Ja, det måste gå fort om jag ska hinna med all kurslitteraturen. Har ju biblioteks- och informationsvetenskapen också. ;)snowflake – Mm, den verkar bli kul. :)S – Haha, du behöver inte beklaga. :) Jag tycker faktiskt att det är kul att bli ”tvingad” att läsa lite saker som jag annars inte skulle plocka upp. Deckare är något jag i stort sett inte har någon koll på alls.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑