Tystnad

Läsning pågår

Oj

Jag har fått ett mail från en reporter på tidningen Svensk bokhandel som vill skriva lite om Bokbloggar.nu. Tufft! Nu måste jag formulera några bra svar på hans frågor.Dessutom har jag fått kommentarer från flera bokbloggare som är glada över att ha fått fler läsare sedan de registrerade sig där. Då blir jag också glad.

11 kommentarer

 1. Ta hälften av frågorna, vidarebefordra till Frambo. Ta andra hälften, vidarebefordra till Skal. Tänk så glad reportern skulle bli.//JJ

 2. Men hördu, det var ju en verkligt bra idé med bokbloggar.nu, klart du skall ha cred!Go go go!!

 3. Jag tycker också att bokbloggar.nu är en bra idé och jag är glad att du tog det initiativet. Hoppas du får mycket positiv uppmärksamhet :-)

 4. Grattis, vad roligt! Det ÄR ju ett toppeninitiativ från dig! Även jag passar på att tacka eftersom många klick hos mig numer kommer från bokbloggar.nu, och jag har hittat flera nya smultronställen jag med!

 5. Jag stämmer in i hyllningskören, det var ett jättebra initiativ av dig!

 6. Ja, det är verkligen bra gjort!

 7. Klart du ska ha uppmärksamhet! Kul!

 8. Enligt min statistik från senaste månaden så är bokbloggar.nu åttonde största källa till trafik till mig, och då har väl sidan knappt varit igång så länge.De svenska sajter som ligger före är pusha.se, bloggtoppen.se och intressant.se.

 9. Men vad bra! Och vad coolt! Och helt klart ska man skriva om dig! :)

 10. Magisteruppsats

  16 februari 2009 at 17:57

  Se hit: Vi söker deltagare till vår magisteruppsatsRubrik: Vuxnas upplevelser av skönlitteraturSyfte: att ge en förståelse i vad vuxna män och kvinnor upplever imötet med skönlitteratur.Vi söker personer som vill vara med i vår undersökning. Vi vänder oss till dig som skriver och läser bokbloggar, eftersom vi vet att du har ett stort läsintresse och är van att uttrycka dina tankar om böcker. Ditt deltagande innebär att du för läsdagbok under två månaders tid, och läser minst fyra böcker i månaden. Vi avslutar perioden med en mindre informell intervju via e-post, som handlar om din läsdagbok. Deltagandet är helt över nätet, och du väljer själv de böcker du vill läsa.Vi som behöver din hjälp är två studenter som läser Biblioteks- och informationsvetenskap på Högskolan i Borås. Dina uppgifter och dina svar kommer att behandlas så att inga obehöriga får tillgång till dem, och i den färdiga uppsatsen kommer du självklart att vara anonym. Vill du ta tillfället i akt och bli mer medveten om din egen läsning? Tveka inte att anmäla ditt intresse!För mer information om studien, kontakta oss på mailadress:magisteruppsats2009@hotmail.comHälsningar Ingrid Lycksén och Jeanette SandströmHögskolan Borås Institutionen för Biblioteks- och informationsvetenskapHandledare: Kersti Nilsson

 11. Vad roligt att även journalister uppmärksammar bokbloggar.nu. Jag tycker det är ett superinitiativ och är jätteglad att du får cred för det :) Bra jobbat, helt enkelt!

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑