Tystnad

Läsning pågår

Remember, remember

Igår fick jag syn på en liten seriebutik som jag tydligen har gått förbi massor av gånger utan att upptäcka. Igår gick jag i alla fall in och kom ut 470 kr fattigare. Ajdå. Då blir det inget mer bokreahandlande än det jag redan har gjort.serier.jpgBuffy-albumet är första delen av säsong åtta, dvs. fortsättningen på tv-serien. Jag håller på att se om Buffy för tillfället och är nu i mitten av säsong fyra. Alltså kommer jag inte läsa det där förrän jag har tittat på alla avsnitt.

3 kommentarer

  1. Buffy som serie alltså?Är det något att ha? Jag har ju bara sett serien på tv och den är inget jag fastnade för direkt, i pappersform kanske det är bättre?och är det en förutsättning att man sett serien först?

  2. Jag har också börjat på säsong åtta av Buffy, men får hålla mig borta från seriebutiker för att inte bränna alla pengar jag (inte) har på att köpa resten av säsongen…Och Witchblade gillar jag ju med. Har du sett serien?

  3. L – Jag vet inte om den är något att ha, jag har inte läst ännu. Men när jag bläddrade lite fick jag intrycket att det är bra att ha sett serien innan.Anna – Ja, jag följde tv-serien på gymnasiet och tyckte att den var asbra.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑