Tystnad

Läsning pågår

Svävande författarhuvud

fultomslag.jpg Bokhora frågar efter fula omslag och då tänker väl de flesta på framsidan, men jag tänker visa en baksida istället. Det här är baksidan till Sven Christer Swahns 7 x framtiden från 1974, som handlar om science fiction. Skåda huvudet som svävar i ingenting!Jag undrar lite hur personen som gjorde omslaget tänkte när han eller hon kom fram till att det var en bra idé att klippa bort kropp och hals på det där brutala viset.

5 kommentarer

  1. Alla baksidorna på böckerna i den serien hade författarnas huvuden svävande på det sättet (utom på bröderna Strugatskijs där det svävar två huvuden).Böckerna går också väldigt lätt sönder. Annars en bra serie. Och många av omslagen, framsidorna, var rätt snygga.

  2. Maria

    27 mars 2009 at 13:44

    Allvarligt? Vad komiskt. :)

  3. Det är samma sak på Jenna Jamesons självbiografi, ”Att älska som en porrstjärna”, bara ett huvud och inte ens en hals. Får en ju att associera helt konstigt, men det är kanske tanken där? Sjukt fult i vilket fall som helst!

  4. Med Jamesons biografi tänkte jag att det skulle vara meningen att se ut som ett avplockat dockhuvud eller något.

  5. Hur obehagligt är inte det liksom?

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑