Tystnad

Läsning pågår

En usel fantasybok

darksword.jpgVälj en riktig usel fantasybok, lyder uppmaningen från Drömmarnas berg. Okej, Forging the Darksword av Margaret Weis & Tracy Hickman är mitt bidrag. Jag vet egentligen inte hur usel min valda bok är, för jag läste väldigt lite i den. Men det i sig, att jag inte läste ut den, säger mycket. Dels för att jag ogillar att inte läsa ut böcker jag har påbörjat, och dels för att detta inträffade för flera år sedan när jag var nyligen fantasyfrälst och inte särskilt kritisk av mig. Ändå struntade jag i denna bok efter kanske 20-30 sidor (jag minns inte riktigt) och konstaterade att jag inte fattade någonting och inte heller brydde mig om att försöka.

2 kommentarer

  1. Margaret Weis & Tracy Hickman har spytt ut en hel del skit, men just Forging the Darksword har jag inte läst. Tur det!/karl

  2. Jag har inte läst något annat av dem och lär inte göra det heller. ;)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑