Läsning pågår

Klantigt, Bonniers

Igår skulle Bonniers nya internetsatsning, Boktipset, ha lanserats. Men det blev inget av det, för sidan var inte tillräckligt färdig och tydligen har lanseringen flyttats fram en vecka. Nå, skit händer. Det klantigaste i mina ögon är inte att lanseringen blev försenad, utan att det inte finns någon information om det till alla personer som har läst om Boktipset i artiklar och bloggar och nu bara möts av en oanvändbar inloggningsruta. Hur svårt kan det vara att slänga upp lite text som informerar om förseningen?

5 kommentarer

 1. Hans Persson

  Det låter som ett utmärkt sätt att kasta bort den mesta publicitet de skaffat sig hittills.

 2. Maria

  Mm, verkligen.

 3. BookyDarling

  Det är verkligen dåligt! Jag har också bloggat om detta.

 4. Sigge Eklund

  Hej!Det finns ingen försening. 22 april är premiärdatum och inget annat.15 april är ett gammalt datum som olyckligtvis spridits.Sidan är mer än färdig – den är jättefin – och den som mailar mig privat är välkommen att testa den.VänligenSiggesigge@siggeeklund.se

 5. Maria

  Sigge – Ok, då blir bilden klarare. :) Men det skulle fortfarande vara bra med en infotext på sidan, eftersom så många har sett det gamla datumet.

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑