Tystnad

Läsning pågår

Tips: Textmässan + rea hos ellerströms

Förlaget ellerströms har nu i april halva priset på alla sina böcker. Trevligt! Man ska märka sin beställning med ”rea”. Jag har just plockat ner Död men drömmande. H. P. Lovecraft och den magiska modernismen av Mattias Fyhr i min korg och funderar på Jerry Määttäs sf-avhandling Raketsommar och en samling essäer och krönikor av Klara Johansson.På lördagen 25 april är det Textmässan i Stockholm. Jag kommer tyvärr missa den, för att Catahyastyrelsen har arbetshelg, men det skulle säkert vara intressant.

4 kommentarer

  1. ”diskuterar ämnen som gotik, dualism, twittrande och noir.”Finn ett fel? Ledtråd: det börjar på t och slutar på meningslöst.

  2. -från Textmässan-länken, alltså.

  3. Tack för tipset om ellerströms! Jag har varit på jakt efter ”Död men drömmande” ganska länge, så den beställde jag hem direkt.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑