Tystnad

Läsning pågår

Vad med och skapa en novellantologi!

Fantastikföreningen Catahya har börjat planera sin fjärde novellantologi och nu behövs det fler personer som kan jobba med den. Antologirådet gör bland annat följande:* Sätter upp riktlinjer för novellerna som ska samlas in.* Läser alla noveller som kommer in och väljer ut vilka som platsar i antologin.* Hjälper författarna att bearbeta sin texter, i de fall det behövs.* Korrekturläser.Om ni tycker att det låter intressant att vara med tycker jag att ni ska regga er på Catahya och prata med Elin/Smeg, som bossar över projektet. Det är absolut inget krav att man har gjort något liknande förut, men det är såklart en fördel om man inte kräks på fantasy och sf och sådant… Själv sitter jag och funderar på om jag helst vill vara med och jobba med boken i stort eller om jag vill skriva noveller. Man kan ju tyvärr inte göra båda.Våra tidigare antologier kan man spana in i butiken.

1 kommentar

  1. Jag funderar också på det där med skriva eller jobba…

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑