Tystnad

Läsning pågår

Några länkar

Read more books than blogs
Neil Gaimain till gnälliga läsare: George R.R. Martin is not your bitch.
Tweet Library

Bloggar som lades till på Bokbloggar.nu* idag:
Bibliophilia
Bokoffer
Kent Lundholms blogg
Pocketblogg
The old switch aru

Och några andra vars existens jag rätt nyligen har blivit upplyst om via den sidan och som gjorde mig tillräckligt nyfiken för att titta förbi några fler gånger:
Camelia
Dixikon
Tema e-bok
Matildas läshörna Spontan reaktion: varför hade inte jag en bokblogg när jag var tio år?! (Eh, just det, för att då hade jag och folk i allmänhet inte ens internetuppkoppling. Tänk att jag byggde min första hemsida året hon föddes.)

* Idag passerade antalet anslutna bloggar 140. Det tycker jag är häftigt. Det är en sak att samla en massa länkar, en annan att så många personer har utfört den aktiva handlingen att säga ”jag vill vara med”.

2 kommentarer

  1. Ouch. Neil har en poäng där.*går hem och skäms*

  2. Han har definitivt en poäng, och det finns ingen som kan göra en poäng som han. Man kan ju inte annat än att älska honom.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑