Tystnad

Läsning pågår

Bibliotekskort

biblkort.jpgfiaisreading vill se bibliotekskort. Här är mina: Sollentuna bibliotek, Stockholms stadsbibliotek, Svenska barnboksinstitutet, Uppsala universitetsbibliotek, Uppsala kommuns bibliotek och så Stockholms universitetsbibliotek längst ner. Jag har haft ett till Södertörns högskola också, men det gäller inte längre.Förresten borde jag byta ut mitt Sollentuna-kort till deras nya variant nästa gång jag jobbar, haha.

7 kommentarer

 1. Sollentunas bibliotekskort är ju den finaste enligt mig. Vore synd att få något som liknar Stockholms stadsbibliotekets ;)

 2. Va? Har Sollentuna skaffat sig ett nytt kort?Gammalt är bäst (: Nästan bud på att jag ska ta kort på mina… innan jag slänger dom (varför har jag ett från Jämtlands län?)kram

 3. Kul! Sollentunas var ju jättefint! Men borde inte de gå under Sthlms? Jobbar du där, förresten?

 4. Oj! Det var ett gäng. Jag som tyckte mina tre stycken var ovanligt många. :)

 5. Maria

  19 juli 2009 at 14:02

  Hundöra – Jag gillar Stockholms kort. :) Är svag för rött.Jojo – Japp, det är mestadels mörkgrått. Ingen bild, bara text. (Fast den egentliga skillnaden är att det har chip istället för streckkod, eller hur det nu var…)Fia – Nej, Sollentuna är en egen kommun och hör därför inte till Stockholm. Och ja, jag sommarjobbar lite där. :)Frida – Tre lär vara mer än de flesta har. Jag är väl lite udda. ;)

 6. Så fina bibliotekskort! Speciellt Sollentunas och Uppsalas ser extra snitsiga ut!

 7. Uppsala har jag med, det är ju ett kort med jättetråkigt utseende, trots att det är en stor stad. Jag är i skrivande stund uppe i 41 kort som många finns dokumenterade på min och min väninnas blogg. Via vår blogg kan ni även hitta länk till vår facebookgrupp för samlare. Gå gärna med!

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑