Tystnad

Läsning pågår

Gaaaayhyyyllan

Idag fixade jag ett bord och en liten hylla med pride-tema på bibblan. Eftersom det är Stockholm Pride just nu och Stockholms stadsbibliotek har någon ”Rosa bibliotek”-grej tyckte jag att det skulle vara kul om vi också gjorde något. Det ansågs vara en bra idé och jag satte igång att dammsuga hyllorna på hbtq-relaterad skön- och facklitteratur. Jag upptäckte till min förvåning att de hade den queerfeministiska sexserien Drift, vilket jag inte hade väntat mig. Go biblioteket! Jag ska fylla på mer imorgon, för det ploppar hela tiden upp lämpliga böcker i skallen. Det var roligt att göra och gav mig dessutom chansen att skylta med författare som Jeanette Winterson och Ali Smith, vilket ju aldrig är fel, moahaha.(Dock lyckas jag inte bli av med Gregers röst i huvudet. Gaaaayyhyyyllaaan…)

2 kommentarer

  1. Hoppas att ni har Elefantbajs 2000 inne.

  2. Den är tyvärr utlånad.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑