Tystnad

Läsning pågår

Rota i skräpet

tolstoj1.jpg tolstoj2.jpgtolstoj3.jpgJag, mamma och bror var på sommarmarknaden i Kristinestad för en vecka sedan och det enda jag fortfarande tycker är kul med den är att rota bland de begagnade böckerna. Det är låda efter låda med mestadels dåliga, ointressanta böcker i dåligt skick – slitna och fläckiga – men att gräva igenom dem känns värt det när jag hittar något sånt här. Förra gången var det Maupassant, den här gången två fina novellsamlingar av Tjechov för 3 euro styck.

5 kommentarer

  1. åh nice, jag har ”brott och staff” i samma serie

  2. eller snarare ”brott och straff” :P

  3. Vilka vackra böcker- du har verkligen fyndat!!

  4. Alltså. De säger att insidan är viktigare än utsidan… men herrejösses vilka fantastiska utgåvor! Och innehållet lär det ju inte vara något fel på i vilket fall, så då får man kanske orera lite extra om hur snygga böckerna är? Hjälp, så fina! Gratulationer.

  5. Det är fint med gamla böcker. :)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑