Läsning pågår

Böcker på sängbordet

sangbord1.jpgMin hög.sangbord2.jpgMarkus hög.Vad har ni för böcker på sängbordet, eller soffbordet eller var ni nu har en hög med pågående läsning, snart-läsning och annat man brukar ha i sådana högar? (Jag har i och för sig en till hög med påbörjade böcker. Den ligger ovanpå bokhyllan.)

4 kommentarer

 1. Vixxtoria

  Det är en bra fråga. Jag valde att fotografera mitt sängbord, och inte högen om böcker som jag hoppas utgörs av ”snart-läsning”. Jag är lite rädd för att den högen förvandlas till ”aldrig-läsning” om jag fotograferar den:http://ombockersomjaghunnitlasa.blogspot.com/2009/08/husets-statistiskt-samsta-plats-for.html

 2. Arina

  På mitt sängbord ligger det för tillfället en stor hög PC Gamer och några serietidningar. Det är sådant jag läser innan jag somnar. Sedan hör jag ju till dem som oftast bara läser en bok åt gången.

 3. Andrea

  Min hög är oroväckande liten just nu. Den består av boken jag läser (Steph Swainstons ”No Present Like Time”), Klas Östergrens ”Fantomerna”, som jag började på men inte gillade, och några nummer av Eskapix och Mitrania som jag ska läsa alla noveller i till Catahyas novellpris.För övrigt vill jag hellre ha din hög Maria än Markus. ;)

 4. Frida

  Jag har bara en hög med biblioteksböcker, så dom inte kommer bort bland alla andra böcker, och en hög med böcker jag håller på läsa. Har ingen ska-läsas-hög för jag vet aldrig vad jag är sugen på att läsa nästa gång. :)

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑