Läsning pågår

Bokcirkel på nätet: Palimpsest, 6/9

Om fem veckor ska vi ha bokcirkel i Catahyas litteraturforum igen. 6 september ska vi börja diskutera Palimpsest av Catherynne M. Valente. Det är nutidsfantasy som handlar om några personer som blir ”smittade” av en sexuellt överförbar stad, som bara kan besökas i drömmar och bara av dem som har blivit smittade. Galet rolig idé och jag har hört att boken ska vara bra också. Jag har beställt den och hoppas att den kommer väldigt snart.Vill ni vara med är det bara att regga sig på Catahya och anmäla sig i forumet.

3 kommentarer

  1. lazy

    Yay! Mycket hög tid för mig att gå med i Catahya alltså!

  2. Maria

    lazy, ja! :)

  3. Daniel A.

    Kom till oss! Kom till oss! :)Och alla som inte vågar bör läsa Palimpsest i vilket fall.

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑