Läsning pågår

Fynd på Café Edenborg

För lite mer än en månad sedan kunde man läsa hos Vertigomannen att Café Edenborg i Gamla stan (Stockholm) kommer stänga. Jag tycker att det är tråkigt, trots att jag bara har varit där några få gånger. Det är väl det där fenomenet att man väldigt mycket kan gilla tanken på att en viss grej finns, trots att man egentligen inte har särskilt mycket med den att göra.Men det jag skulle komma fram till är att 24 augusti är sista dagen de har öppet och under tiden har de bokrea. Är ni i Gamla stan så tycker jag att ni ska titta in där, för även om boksortimentet inte är så stort så innehåller det väldigt intressanta saker till pyttepriser. Idag köpte jag följande för totalt 36 kr: Det är allt av Marguerite Duras, Amerikas blixt – om Edgar Allan Poe av Charles Baudelaire och Den mediala döden: idéhistoriska variationer, som är en antologi om döden i massmedia och populärkultur. Det skulle ha blivit mer om jag inte var nästan pank.

4 kommentarer

 1. snowflake

  Det var inte dåligt för 36 spänn!

 2. Maria

  Eller hur. Det var ett väldigt trevligt köp. :)

 3. Hellre barfota än boklös

  Boken om Edgar Allan Poe av Baudelaire är riktigt bra.

 4. Maria

  Kul att höra. :)

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑