Läsning pågår

Begagnat

beg.jpg Från Myrorna och från ett antikvariat som sålde böcker nere vid Fyrisån:Kushiel’s Dart av Jaqueline Carey.Wuthering Heights av Emily Brontë. Jag har den redan på svenska, men äh…Lady Susan av Jane Austen.Synd. Noveller från kvinnornas moderna genombrott. Den läste vi några noveller ur på littvet. Intressant på många sätt, särskilt om man tänker på de upprörda reaktioner som flera av novellerna orsakade på sin tid trots att innehållet inte är vågat i nutida ögon.Language Myths red. Laurie Bauer och Peter Trudgill. Verkar intressant.Mörkrädd av Andreas Roman. Jag har läst en av Romans tidiga fantasyromaner och den var ju inte mycket att hurra för, men den här skräckromanen har jag hört bra saker om.

4 kommentarer

 1. Tekoppen

  Synd läste vi också några noveller ur, jag har den hemma som PDF med en tanke att någon gång läsa klart. Lady Susan tycker jag mycket om! Klart intressant och annorlunda Austen.

 2. linda

  Trevligt!!Själv fyndade jag lite nere på återvinningshyllan i grovsoprummet igår. :)

 3. Vixxtoria

  Fina fynd.Trudgill brukar vara bra, jag har inte läst language myths, men jag kan föreställa mig att den är väldigt intressant!

 4. en bookaholics bekännelser

  Kushield Dart har jättebra recensioner på amazon.com. Åtminstone första boken, vilken är den som du har :)

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑