Läsning pågår

Kom till Imagicon!

Nu ska jag säga som Du är vad du läser för ett tag sedan: prova en sf- och fantasykongress!16-18 oktober är det dags för Imagicon, som är en litteraturinriktad science fiction- och fantasykongress, i Stockholm. Jag har varit på tre sådana förut och det har alltid varit intressant och roligt. Så vad gör man på en sån där kongress? Lyssnar på föredrag och paneldiskussioner (spana in programmet), snackar i baren, köper böcker och har allmänt trevligt. Och tröttnar man på litteraturen en stund så kommer Catahya att ha en hög med brädspel tillgängliga, hehe.

3 kommentarer

  1. Magix

    Uuh, det verkade faktiskt rätt inressant vissa grejer, och jag skulle ju få delta gratis! Buhuu, jag vill bo i Sverige…

  2. Maria

    Men det anordnas sånt här i Finland också. :) Finncon brukar, vad jag vet, vara mycket större än någon svensk kongress.

  3. Maria

    Tillägg: men då handlar Finncon om en massa annat än litteratur också.

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑