Tystnad

Läsning pågår

Roliga tidskriftssågningar

Jag gillar tidskriften Filter, men tycker ändå att Annette Kullenbergs diss är väldigt rolig. Och visst har hon en poäng angående bristen på kvinnor.En annan negativ text, som är underhållande av andra anledningar, är Crister Enanders sågning av Bokhoras Album, som jag hittade via Gothique. Jag har inte läst Album, så jag vet ju inget om de faktafel som enligt Gothique finns i recensionen, men jag roas av att Enander tydligen blir så provocerad av Album att han bara måste kräkas tio liter ordspya och sedan kräkas lite till och dessutom sparka lite åt Bokhororna själva istället för att bara hålla sig till att kritisera deras verk.

2 kommentarer

  1. En annan intressant grej med Enanders text: Han skriver ”Paul Austers hustru Siri Hustvedt”. Ehh? Siri Hustvedt är väl främst författare och inte bara någons fru?

  2. Jag gillar också Filter skarpt men saknar kvinnorna. Och passionerade dissar är ju alltid roliga ;)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑