Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Anledningen till det är att jag är bortrest (och dagarna innan jag åkte var det lite allmän panik) och bara har ett segt modem att surfa med.

Jag befinner mig i Lappfjärd i Finland och här är det inte så himla mycket att göra så jag har läst en del: vinnaren i Bok-SM Udda av Sara Lövestam (gillade), finlandssvenska ungdomsfantasyn Arra av Maria Turtschaninoff (gillade mycket) och Dead and Gone av Charlaine Harris (underhållande som vanligt). Jag har också börjat på Främlingar av Taichi Yamada. Och så har jag läst en del kurslitteratur, men det är inte särskilt kul att räkna upp.

Två julklappsböcker blev det: New Moon av Stephenie Meyer och Someplace to be Flying av Charles de Lint.

Nu ska jag försöka fixa lite tidsinställda inlägg så att det kommer upp något nytt här även när jag inte orkar koppla upp mig med segmodemet.