Det här är alla (eller nästan alla, jag har säkert missat någon) litteraturrelaterade bloggar jag har i min rss-läsare. Utan genresortering (många fantastikbloggar är det) eller rangordning. Några läser jag det mesta av, de flesta skummar jag och stannar bara då och då upp vid något intressant och vissa följer jag mest för att hålla koll på nyheter.

För några månader sedan var de fler, men sedan jag glömde att kopiera alla rss-prenumerationerna innan jag blåste hårddisken så jag fick samla ihop dem på nytt och då föll en del insomnade och/eller inte längre intressanta bloggar bort. Dessutom använder jag såklart Bokbloggar.nu ibland för att spana på bokbloggar som jag inte prenumererar på.

Anna Winberg Knows Good Books
Arinas bibliotek
Avantgardet
Besattheten
Bibliophilia
Bokbabbel
Bokhora
Bokmania
Bokoffer
Bokstävlarna
Boktimmen
Boktipset – ni na ni na ni nanna
Boktoka
Butter tar ordet
Calliope Books
CJ Håkansson
Drömmarnas berg
Du är vad du läser
Eli läser och skriver
Eskapix
Ett hem utan böcker
Fanspan
Fia is reading
Fiktionista
Fiktiviteter
Hermia Says
Holly Hock
Högsbo och Hisingens bibliotek
Illusionernas blogg
Kulturdelen
La Bibliofille
Lazy’s library
Lilla O
Little room of tinyfeist
Lyrans noblesser
Marmeladkungen
Martin Ackerfors
Milkbartoilet
Mörkrets väktare
Nittonde stolen
Om böcker som jag hunnit läsa
On Word Arts
Ooof bok
Ord och inga visor
Owlit
Paperback Lover
Piruett
Pocketblogg
Pocketpocketpocket
SF-bokhandeln i Malmö
Snowflakes in rain
Spectatia
Spektakulärt
Subjektiva Olivia
Tekoppens tankar
Textappeal
Vertigomannen
Wind Up Women
We Tell Ourselves Stories in Order to Live
Vetsaga