Det har varit lite si och så med bloggandet den här veckan. UNT.se har bytt plattform och som alltid när stora tekniska förändringar genomförs funkar inte allt som det ska på en gång. För min del har det inneburit att flera försök att blogga har mötts av ”Ett tekniskt fel har inträffat” men nu är jag i alla fall inloggad.

Men mindre tekniksnack och mer boksnack. Det här plockade jag med mig från jobbet och läste under kvällen:

Dyngkåt och hur helig som helst – Mia Skäringer

Eterneller – Viktor Johansson

Gloria – Sara Shamloo

Skäringers krönikesamling var arg, fin och rolig, Johanssons poetiska efter katastrofen-berättelse var något förvirrande men riktigt fin den också. Shamloos besatta tonårsflicka kände jag mig däremot hemskt instängd med. Jag ska återkomma till den någon annan dag om jag inte glömmer bort det, men nu är det sovdags.