Som de flesta boktokar antagligen vet är det Bokmässan i Göteborg i september. Idag släpptes seminarieprogrammet som verkar innehålla många intressanta punkter, som vanligt.

Jag har aldrig varit på Bokmässan eftersom jag tycker att det skulle bli väl dyrt med resa och boende och alltihop. Dessutom är det jobbigt att trängas med folk, brukar jag tänka när de som är där bloggar och twittrar om roliga diskussioner, inköp och möten. Surt sa räven… Klart att det skulle vara kul att åka dit någon gång, vi får väl se.

Oavsett om jag ska dit eller inte kommer jag att hålla koll på Bokmässan på Twitter. Twitter har mer och mer blivit en källa till kulturrelaterade nyheter för mig och inte bara till för småprat och liknande.

(Om någon är intresserad finns jag på Twitter som Vildvittra, men varning utfärdas för att jag inte snackar särskilt mycket om litteratur där.)