De senaste dagarna har de flesta möjligheter till läsning och bloggande drunknat i flyttlådor. (Hej då andrahandskontrakt i Luthagen. Hej förstahandskontrakt i Nyby gård.) Men en riktigt trevligt bokrelaterad aktivitet har jag hunnit med och det var bokbloggarmiddagen som Bokhora anordnade i onsdags. Vi var 19 bokbloggare, om jag inte minns siffran fel, som träffades på restaurang Vinter  i Stockholm och åt gott och pratade om litteratur, bloggande och lite annat. Det var hur trevligt som helst och som vanligt var det roligt att träffa dem man följer på nätet IRL.

Ett samtalsämne som kom upp var hur bokbloggandet har påverkat oss. Några tyckte att bokbloggandet peppade dem att läsa mer, för att ha något att skriva om. För egen del har jag märkt att sedan jag började läsa många bokbloggar läser jag mer ny och svensk litteratur än jag gjorde förut.

Jag har foton att visa, men det får vänta tills jag har sparkat igång min egen dator som står någonstans i havet av kassar och kartonger.