Läsning pågår

Ingen semesterläsning här

Den här sommaren har verkligen inte följt mina vanliga sommarläsmönster. Jag har kommit hem från Skottland nu och under tiden jag var där läste jag inte i någon annan bok än guideboken jag hade släpat med. Jag påbörjade nya urban fantasyn Udda verklighet av Nene Ormes på flyget dit och sedan läste jag ut den under den sega sista natten på flygplatsen i väntan på flyget hem, men veckan däremellan blev det inget läst alls. Jag sneglar på andra bokbloggares inlägg om stora bokhögar som tas med på resor och är glad att jag inte gjorde likadant den här gången för på kvällarna när vi kom tillbaka efter dagens runtflängande var det bara komasömn som gällde.

Bloggat blev det inte heller, som ni har sett. Bortsett från första kvällen då vi var i Edinburgh var möjligheterna att snylta gratis Wi Fi så få och instabila att det inte funkade att reseblogga som jag hade tänkt mig. Nåja, jag får ta igen det genom att blogga (och läsa) extra mycket den kommande tiden!

2 kommentarer

 1. admin

  udda
  Nå, men vad tyckte du om Udda verklighet då? Jag har själv fortfarande inte läst den, men den verkar ju väldigt intressant.
  Pål Eggert, 14 jul 2010 kl 7:27

 2. Maria

  Udda verklighet
  Recension kommer. :) Men jag gillade den. Den var inte fantastisk, men helt ok.
  14 jul 2010 kl 11:40

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑