Tystnad

Läsning pågår

Svenska kulter verkar lovande

Mer bra svensk skräck? Ja tack! Jag började läsa Anders Fagers novellsamling Svenska kulter inatt och enda anledningen till att jag släppte den efter bara 40 sidor var att jag var väldigt sömnig. Annars verkar den vara en läsa hela natten-bok, intensiv, läskig, lite hetsig i språket. Fager kan också konsten att snabbt teckna människor som känns riktiga. Det är såklart alltid viktigt i en bra bok, men extra viktigt för att den här sortens skräck ska funka. Tentakelmonster kan vara hemskt fåniga, men om jag bryr mig det minsta om personerna som de stoppar i sig blir det en annan sak. Jag skulle gärna utveckla det men just nu bloggar jag med mobilen från en stuga i ingenstans med väldigt opålitligt nät – igen – och längre texter kräver bättre skrivförhållanden.

3 kommentarer

 1. admin

  25 juni 2011 at 22:18

  Den verkar spännande!
  Just det, den hade jag ju hört om och blivit intresserad av. Tack för recensionen, nu är jag ännu mer intresserad!
  Jenny B Kulturdelen, 19 jul 2010 kl 7:39

 2. admin

  25 juni 2011 at 22:18

  Spännande
  Vill givetvis veta vad du tyckte om de andra 162 sidorna. Eller om du somnade för gott.
  Anders Fager , 05 sep 2010 kl 19:43

 3. admin

  25 juni 2011 at 22:18

  Anders
  Jag gillade! Förhoppningsvis kommer en längre text om det någon gång, antingen här eller på catahya.net. :)

  Maria N , 05 sep 2010 kl 20:31

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑