Tystnad

Läsning pågår

Obligatoriskt ”köpt på Bokmässan”-inlägg

Jag höll hårt i plånboken på Bokmässan. Eller rättare sagt behövde jag inte ens försöka hålla hårt i den, för jag var inte särskilt sugen på att slänga pengar omkring mig. Kanske var det för att jag besökte många av de för mig mest intressanta montrarna mot slutet när jag började bli väldigt trött på att trängas. Hur som helst:

Ett besök i h:ströms monter ledde till köp av Utsökta lik av Poppy Z. Brite och ett gammalt novellnummer av Subaltern, rotande i en låda med billiga pocketböcker hos Kabusa till Aftonland av Pär Lagerkvist och en snabbtitt bland serieförlagen till serienovellen Den hemliga kroppen av Sara Hansson. Sedan köpte jag faktiskt inte mer. Att det ändå blev en del att släpa på berodde på många gratisnummer av RFSU:s intressanta tidskrift Ottar och en bokpåse från Bokbussen.

Det enda jag ångrar att jag inte köpte var Vertigos nyutkomna Sylvie och Bruno av Lewis Carroll. Jag stod på klämde på dess underbara omslag av Naomi Nowak en stund, men lade den sedan ifrån mig med en tanke om att vara ekonomisk. Dumt.

2 kommentarer

 1. Pål Eggert

  26 juni 2011 at 14:05

  bra inköp
  Hmm, Brites underbara kannibalromans.
  01 okt 2010 kl 22:50

 2. Björn Ranelid och Shima Niavarani
  -Det skulle jag säga till Jimmie Åkesson om jag mötte honom i en debatt..

  Gå gärna in och titta på första avsnittet av Verket med författaren Björn Ranelid och skådespelaren Shima Niavarani. -http://verket.tv
  03 okt 2010 kl 13:03

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑