På söndag har den trevliga feministiska och queera bokhandeln Hallongrottan ”Sexig söndag” med samtal om sex i skönlitteratur och facklitteratur.

Söndagen efter, den 5:e, ordnar de åtta förlagen som utgör ”De oberoende” ett evenemang kallat Boksöndag på Södra teatern i Stockholm. Det blir, enligt informationen hos SvB, författaruppläsningar, intervjuer, debatter m.m.

Hallongrottan fortsätter dessutom med evenemang tre söndagar till. Den 5:e december kommer Sofia Nordin, Johannes Sandreyo och Alice Eggers att prata om kärlek och ungdomslitteratur. 12:e december handlar det om klass i ett samtal med Jenny Wrangborg, Alexandra Pascalidou och Tiina Rosenberg. Sist men inte minst blir det Seriesöndag den 19:e december med Liv Strömquist, Sara Granér och Nanna Johannson.

Allt verkar hur kul och intressant som helst, men antagligen blir det bara seriesöndagen jag kan gå på.