Min julklapp till er, ett kort favoritstycke ur Justin Cronins The Passage:

”A city. A great city thrumming with light, so many lights it was as if the night sky had fallen to earth and wrapped itself around all the buildings and bridges and streets.”

Hoppas att ni får många hårda, platta paket. Mina närmaste vill inte ge böcker till mig, för enligt dem har jag för många och har dessutom läst ”allt”, men jag lider ingen brist på saker att läsa här ändå. Nämnda tegelstenen The Passage räcker en bra stund och några kortare böcker har också fått hänga med.

Jag är i Lappfjärd i Finland, det är nästan 30 minus och alldeles frostvackert, men temperaturen gör att det inte är särskilt lockande att vara ute någon längre stund. Mycket tid till att läsa och överäta choklad, alltså.

Vi får se om det blir något mer bloggande under tiden jag är här. Sitter med en stenåldersuppkoppling som är så långsam att det knappt gick att logga in på bloggen.