Tystnad

Läsning pågår

Lyssna på Elekturbadur

Elektrubadur är ett nytt nätradioprogram som sänder noveller. Andra avsnittet kom igår och Elektrubadurs skapare Björn Lindström, som för övrigt är Uppsalabo, inleder med att berätta att han har blivit intervjuad flera gånger:

”De som intervjuat mig vill alla veta vad jag anser om den pågående renässansen för novellen. Den hade jag aldrig hört talas om, så jag hade inte mycket att säga om det. Jag startade programmet för att jag tyckte att det saknades, men nu har jag visst oförhappandes dragits med i en trend. Aldrig får man ha något för sig själv.”

Så kan det gå.

(Jag är också med i redaktionen på ett litet hörn, är det tänkt, men kan inte påstå att jag har uträttat något vettigt ännu. Nu får jag skämmas.)

2 kommentarer

  1. Elektrubadur! Woho!

    //JJ

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑