Läsning pågår

Fragment från jobbet I

Är det här en bloggskada eller vad?

För några dagar sedan när jag spanade på en bunt med nyligen återlämnad engelsk skönlitteratur var jag tvungen att le för mig själv. Där låg bland annat flera Jasper Fforde, The Lessons av Naomi Alderman och When God Was a Rabbit av Sarah Winman, varav de två senare ju är flitigt ombloggade för tillfället. Det är såklart inget som säger att det var samma person som hade lånat allt det, men om det var det… Oj, vad det påminner mig om bokbloggsmaffian eller någon av dess flitiga läsare. (Ja, jag lånade When God Was a Rabbit.)

Där låg också Jamrach’s Menagerie av Carol Birch, som jag är väldigt nyfiken på, men eftersom jag petade in den på inköpslistan på nya jobbet ska jag väl vänta med att läsa den tills den dyker upp där.

4 kommentarer

 1. Bokbabbel

  Haha, vad trevligt!

  P.S. Jag vill också ha sådana där fina blåa eller röda Twitter och Bloglovin-knappar, hur får man dem..? Tacksam för svar -87 :)

  • Maria

   Jag letade upp lämpliga knappar (googla på t.ex. twitter icon) och ändrade dem till den färg jag ville ha. Du får gärna sno mina och eller byta färg/storlek på dem. :)

   Jag vet inte hur det funkar med att ladda upp egna knappar på wordpress.com eller i det tema du har däremot.

 2. enligt O

  Birchs bok är ju med på Man Booker Prizes långa lista. Kanske kan vara något!

  • Maria

   Ja, just det. Såg det igår. :)

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑