Tystnad

Läsning pågår

Ny blogg! Woho!

Ja, nu har jag slutat bokblogga åt UNT. Det känns lite konstigt, men rätt. Jag hade funderat på det ett tag och när jag hastigt och lustigt började jobba heltid bestämde jag mig för att det var dags. Det var såklart hemskt kul att få chansen att blogga åt en tidning (och att få lite betalt för att blogga, hehe), men nu ska det bli väldigt skönt att bara skriva precis när jag känner för det och inte behöva tänka på att klämma ur mig minst si och så många inlägg i veckan.

Det återstår att se hur mycket aktivitet det blir här. Kanske blir det bara något inlägg då och då. Kanske får jag något ”yeah ny blogg!”-ryck och vräker ur mig hur mycket som helst. Vi får se.

En del av er kanske minns Arianrhod, min första bokblogg. Varför gick jag inte tillbaka till den? Tja, eftersom jag inte har använt den på över ett och ett halvt år skulle det kännas väldigt konstigt. Arianrhod är helt enkelt ett avslutat kapitel. Dessutom är det kul med något nytt.

Eller nytt och nytt… Jag har importerat innehållet, så i stort sett alla inlägg och kommentarer från de gamla bloggarna finns här nu. Det är fint att ha allt samlat, även om det skulle behövas en del städning.

Och… ROSA! Hjälp!

7 kommentarer

 1. Med vettig kommentarsfunktion!

  //JJ

 2. Kul du är här istället – och kan blogga i din egen (läs)takt!

 3. Ann-Sofie (ooofbok.se)

  2 juli 2011 at 22:39

  Hej, så kul! Fint ser det ut.

 4. Fint! Och gillar också den betydligt förbättrade kommentarsmöjligheten!

  Och hoppas på att bloggnamnet inte är nån slags självuppfyllande profetia ;-)

 5. Superfin blogg och jag håller med föregående talare – äntligen kan man kommentera på ett smidigt sätt! :)

1 pingback

 1. 1 år! | Tystnad

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑