Läsning pågår

Oordning

Hyllan med facklitteratur ser bra ut. Hyllan med fantastik också. Hyllan med resten av skönlitteraturen ser ut så här.

5 kommentarer

 1. Andrea

  Vi har för tillfället sådana där plastunderlägg man kan ha under skrivbordsstolar upptejpade framför vår bokhylla som babyskydd (det är ett sympatiskt drag att ens barn gillar böcker, men perioden när de tar det bokstavligt är lite jobbig). Eftersom jag velat komma åt böcker bakom plasthöljet har jag dragit fram dessa och sedan dumpat dem där det funnits plats, dvs ovanpå andra böcker. Kort sagt, det ser för jäkligt ut.

 2. Tofflan

  Ehum… ser ut som mina hyllor… :oops:

 3. Anna

  Så där ser det ut bland min icke-fantastik också. Organiseringslusten dog visst när jag skulle börja med det hyllplanet.

 4. enligt O

  Jag tycker att det ser helt underbart ut. Kreativt kaos som visar på aktivt läsande.

 5. Johan

  Eller åtminstone på aktivt köpande.

  //JJ

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑