Vi har tjatat om det några gånger redan, men det tål att sägas igen: på lördag, dvs. femte november (remember, remember!) är det fantasy- och science fiction-dag i Uppsala. Intressanta föreläsningar, paneldiskussioner, intervjuer, bokförsäljning, brädspelande, allmän awesomeness och gratis inträde.

Dessutom blir det bloggfika! Fantastikintresserade bloggare, kom dit och häng! Klockan 15.00, närmare bestämt. Självklart krockar det med en intressant programpunkt, men jag tycker att alla programpunkter verkar intressanta och vill lyssna på typ allt så jag valde helt enkelt en tid som kändes vettig ur fikasynpunkt istället för ur programsynpunkt. Hoppas att ni håller med.

Man behöver absolut inte föranmäla sig eller så, men om ni har tänkt komma får ni gärna hojta till om det ändå så att jag slipper oroa mig för att ingen alls vill vara med. ;)