Tystnad

Läsning pågår

En ny filur till er tjänst

Hej jag heter Daniel och ibland är jag väldigt långsam. I oktober var det tänkt att jag skulle börja blogga igen (för första gången på väldigt länge). Det gick ju inte så bra. Men nu, så.

Jag har alldeles för många högskolepoäng i litteraturvetenskap. För tillfället samlar jag poäng i biblioteks- och informationsvetenskap på masternivå i Uppsala. När inte kurslitteratur läses så blir det lite science fiction, mer fantasy och mest annat. Om jag inte ligger och läser så hittar man mig ofta i köket. Mitt liv är, när det kommer till kritan, väldigt simpelt: jag lägger min tid och mina pengar på litteratur, mat och dryck. Allt det goda i livet, alltså. Nyligen flyttade Uppsala Fandoms arkiv ner i min källare. Jag kan såklart inte låta bli att rota i den enorma mängd historia som gömmer sig lådorna. Alla fanzine måste känna sig ensamma och övergivna vid det här laget.

Därför kommer det nog sporadiskt dyka upp lite svensk Fandomhistoria här. Bloggen är inte obskyr nog som det är.

3 kommentarer

  1. Prokrastinerat färdigt nu? Oktober alltså? Imponerande!
    Välkommen tillbaka till bloggosfären i alla fall! ;)

  2. Alldeles för MÅNGA högskolepoäng i litteraturvetenskap, menar du? ;)

    (obs: drygar mig bara)

Kommentarer inaktiverade.

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑