Tystnad

Läsning pågår

Shopping!

Jag var en klant och missade tåget i morse och medan jag skrotade runt på stationen i väntan på nästa noterade jag att Pocketshop hade 30% på allt. Tjoff sa det och sedan var Her Fearful Symmetry och Songs of the Dying Earth inhandlade. Senare på dagen kom ett mail från Adlibris om att två serier på min bevakningslista gick att köpa: Kim W Anderssons Alena och Lina Neidestams andra Zelda-album. Klick, klick. Anya’s Ghost, som jag läste om i Serieteketbloggen igår, slank också med, tillsammans med några reatitlar.

(Det skrevs en del entusiastiska inlägg om Amanda Hellbergs Döden på en blek häst förra året, men jag tycker ju att hennes första roman Styggelsen sopar mattan med den bleka hästen. Passa på innan den försvinner, hos Bokus står den som slut hos förlaget.)

Senare tillägg: ett till besök hos Pocketshop följande dag resulterade i The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky och A Visit From the Goon Squad av Jennifer Egan. Nu har jag nog handlat färdigt på ett tag.

8 kommentarer

 1. Anya’s Ghost är jag väldigt sugen på! Nästa gång jag gör en seriebeställning tror jag att den ska få slinka med …

 2. En mkt bra reashopping skulle jag säga! Min slutade med enbart Love hurts och Lic Strömquists Einsteins fru. Styggelsen ÄR mkt bättre än de andra, jag håller helt och hållet med!

  • Maria

   26 februari 2012 at 22:52

   Har du läst Tistelblomman? Jag har inte hunnit än, men tycker att det låter lovande att de flesta verkar tycka att den är bättre än hästen.

 3. Vilka godingar ;) Åh, måste läsa Styggelsen..!

 4. ÅH Her fearful symmetry! En av favoriterna helt klart :)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑