Läsning pågår

Bryt upp, bryt upp


Jag flyttar. Jag är inte en person som samlar på mig prylar, så det hade kunnat vara en smärtfri process.

Om det inte hade varit för böckerna.Jag har packat trettio kartonger hittills. Nu är kartongerna slut.

Det är inte böckerna.


Men man kan alltid få tag på fler kartonger. Eller papperskassar.


Det stora problemet blir väl hur jag skall förvara böckerna i den nya lägenheten. Efter fyra år med ett bibliotek kommer jag inte längre att ha utrymme att ha ett rum specifikt vikt åt mina böcker. Istället kommer de att vara en ständigt närvarande del i såväl sovrummet som vardagsrummet. Jag är inte helt bekväm med det.

Men, ja.

Först skall de dit.

5 kommentarer

 1. Maria

  Haha, sista bilden!

 2. Fredric

  Mina vänner ångrade att de hjälpte mig flytta. Jag ska använda detta inlägg för att påminna dem om hur tacksamt det egentligen var att hjälpa mig.

 3. ica

  Har en vän som menar att man aldrig borde ägna en hel låda åt böcker för det blir för tungt. ”Lägg ner några femtal böcker i varje klädlåda ist”. Varpå jag menar att han äger för få böcker…

  • Johan

   Det stämmer om man bara har vanliga, stora flyttlådor. Om man skall flytta ett par tusen böcker har man inte bara vanliga stora flyttlådor. Och, ja, femton i varje klädlåda? Och när man har packat alla sina kläder och andra småtillhörigheter och knappt ser att man har börjat på bokbeståndet, vad gör man då?

   //JJ

 4. Johan Anglemark

  Haha, några femtal (säg 15) i varje klädlåda. Priceless; vi skulle alltså behöva 500 lådor med kläder!

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑